KONTAKT

Kontakt për raportime – denoncime

[email protected]
Tel viber / whatsapp : +355 68 801 8777
NUIS/NIPT : K21909002K
Adresa: Ish uzina autotraktorve Shkoze. RRUGA ALI DEMI 1001 Tirana, Albania

 

Marketing ne NEWS 24

[email protected]

Probleme teknike dhe sugjerime
[email protected]

Dërgoni E-Mail per cdo problem të faqes , sugjerim apo shqetesime.