Home > SPORT BOTA

Probabiliteti për të fituar trofeun e Kupës së Botës, kush është Kombëtarja favorite? Njihuni me Top-5

Probabiliteti për të fituar trofeun e Kupës së Botës,

Kupa e Botës është shumë pranë. Një program i inteligjencës artificiale të Stats Perform ka treguar edhe mundësitë që ka çdo skuadër për të fituar trofeun.

Ashtu siç pritej, kombëtarja më e besuar është Brazili. Brazilianët kanë një probabilitet prej 15.8 % për t’i shkuar deri në fund rrugëtimit.

Në vendin e dytë qëndron Argjentina me 12.6 % dhe më pas është Franca me 12.2%. Top-5 mbyllet nga Spanja dhe Anglia.

Probabiliteti për të fituar trofeun e Kupës së Botës,

Flash News

News24 Livestream