Home > SHQIPËRIA

Vuajti torturat e komunizmit, ndërron jetë në moshën 89-vjeçare Dom Gjergj Simoni

Vuajti torturat e komunizmit, ndërron jetë në moshën

Humb jetën në moshën 89-vjeçare Dom Gjergj Simoni. Për shume vite Dom Gjergj Simoni vuajti në burgjet e komunizmit bashkë me një pjesë të konsiderueshme të martirëve.

Dom Gjergj Simoni është i fundit, i cili ka përjetuar torturat e komunizmit.

Dom Gjergj Simoni është autor i shumë botimeve ndërsa pak kohë para se të ndahej nga jeta u njoh edhe me dosjen e Sigurimit të Shtetit. Në fillim vitet 90 dom Gjergj Simoni është nder meshtarët e pare që u shugurua nga Vatikani dhe filloi shërbesat në disa famulli.

Flash News

News24 Livestream