Home > SHQIPËRIA

VIDEO/ Rama sulme dhe ofendime opozitës, deputeti Sula i afrohet te vendi me letra në dorë dhe…

VIDEO/ Rama sulme dhe ofendime opozitës, deputeti Sula i afrohet te vendi

Kryeministri Edi Rama ka lëshuar një lumë me sulme ndaj opozitës, teksa sot në Kuvend diskutohet mbi projektin për portin e Durrësit.

Ndërkohë, pas reagimit të tij nga vendi, duke nxjerr dhe një foto të ministrave të kabinetit qeveritar Rama që hanin në restorantin luksoz të Nusret në Dubai, deputeti i PD-së, Dashnor Sula, i ka kërkuar llogari kryeministrit.

Ai i ka shkuar me disa letra pranë vendit me disa dokumente që kishin të bënin me portin e Durrësit, ndërkohë që në fund gjithçka duket se është sqaruar, pasi politikanët i dhanë dorën njëri-tjetrit.

Rama Dashi
Rama Dashi

Flash News

News24 Livestream