Home > SHQIPËRIA

VIDEO/ Gazetarja Klodiana Lala sjell pamjet e para nga depoja e armëve në Tiranë, e rrethuar nga qen të trajnuar dhe makina policie

VIDEO/ Gazetarja Klodiana Lala sjell pamjet e para nga depoja e armëve

Gazetarja Klodiana Lala sjell në redaksinë e “BalkanWeb” pamjet e para nga depoja e zbuluar sot në Tiranë me arsenal armësh.

Siç shihet nga video, depoja është rrethuar nga forcat policore, si nga qen të trajnuar, ndërsa vijon ende aksioni. Në depo janë zbuluar një arsenal i madh armësh të sofistikuara, të cilat po numërohen nga policia.

Depoja është në pronësi të shtetasit Sokol Xhura, i cili i kishte murosur armët dhe ishte larguar për në SHBA.

 

Flash News

News24 Livestream