Home > SHQIPËRIA

VATRA nderon me titullin “Mirënjohje” Irfan Hysenbelliun: Promotor i fuqishëm i vlerave më të larta të kombit shqiptar

VATRA nderon me titullin “Mirënjohje” Irfan Hysenbelliun:

Federata Pan-Shqiptare e Amerikës Vatra ka nderuar me titullin “Mirënjohje”, Presidentin e “Hysenbelliu Group”, Irfan Hysenbelliu në një ceremoni të zhvilluar në Nju Jork me rastin e 110 vjetorit të Pavarësisë.

Aktiviteti i zhvilluar nga shoqata Vatra ka mbledhur me dhjetëra personalitete dhe figura me kontribut në komunitetin shqiptar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“Federata Pan-Shqiptare e Amerikës Vatra në 110 vjetorin e Pavarësisë kombëtare nderon me Mirënjohje z. Irfan Hysenbelliu për kontributin e dhënë në Federatën Panshqiptare të Amerikës Vatra, për ngritjen e nivelit dhe platformës mediatike dhe asaj edukative në mbarë Shqipëri dhe më gjerë, duke qenë kurdoherë një promotor i fuqishëm i vlerave më të larta të kombit shqiptar”, thuhet në vlerësimin e kryetarit të Vatrës, Elmi Berisha.

Presidenti i “Hysenbelliu Group”, Irfan Hysenbelliu ndodhet prej disa ditësh në një vizitë në SHBA ku është takuar me përfaqësues të komunitetit shqiptar.

E pranishme në këtë ceremoni ishte edhe Nathalia Fernandez, përfaqësuese demokrate e Distriktit të 80-të në Asamblenë e Shtetit të Nju Jorkut.

Flash News

News24 Livestream