Home > SHQIPËRIA

SPAK përfundon hetimet dhe çon për gjykim “të fortin e Myslym Shyrit” dhe 11 të tjerë

SPAK përfundon hetimet dhe çon për gjykim “të fortin

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar pas përfundimit të hetimeve, ka dërguar për gjykim të “fortin e Myslym Shyrit”, Gjergj Cukalit, Enver dhe Ermond Jamakun, Sokol Xhurën si dhe ndaj 7 të pandehurve të tjerë.

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, në përfundim të hetimit të procedimit penal nr.52 të regjistruar në datën 10.02.2021, ka dërguar per gjykim kërkesën, kundër të pandehurve:

Ndërkohë për mungesë provash është kërkuar pushimi i hetimeve ndaj personave nën hetim Festim Mustafa dhe Klodian Kulla

Flash News

News24 Livestream