Home > SHQIPËRIA

Shuhet në moshën 89-vjeçare kineasti i njohur, Kristaq Dhamo

Shuhet në moshën 89-vjeçare kineasti i njohur, Kristaq Dhamo

Kineasti i njohur Kristaq Dhamo është ndarë nga jeta në moshën 89-vjeçare. Artisti i cili ka realizuar filmin e parë shqiptar me metrazh të gjatë, 64 vite në parë “Tanën” u shua në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Lajmin e konfirmon regjisori Joni Shanaj, i cili shkruan se vdiq pranë dy vajzave dhe bashkëshortes së tij, arkeologes Dhorka Dhamo.

Flash News

News24 Livestream