Home > SHQIPËRIA

Shqipëria anëtare e KS, Yuri Kim: Historike, presim të punojmë më ngushtë në rajon e botë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë reaguar pasi Shqipëria u zgjodh për herë të parë anëtare jo e përhershme e Këshillit të Sigurimit. Në një postim në Twitter, ambasadorja amerikane Yuri Kim shkruan se kjo është nja ngjarje historike.

Ndërsa uron Shqipërinë për zgjedhjen për herë të parë në Këshillin e Sigurimit, diplomatja amerikane shprehet se SHBA-të presin që të punojnë më ngushtë me vendin tonë në rajon dhe rreth e qark botës.

 

News24 Livestream