Home > SHQIPËRIA

Samiti i liderve ballkanikë në Tiranë/ Komisioneri Varhelyi viziton Muzeun Historik Kombëtar, shoqërohet nga ambasadori Soreca

Samiti i liderve ballkanikë në Tiranë/ Komisioneri Varhelyi

“Në Tiranë sot për një samit rajonal me drejtuesit e  Ballkanit Perëndimor. Një vizitë të shpejtë në punimet e mbështetura nga #EU mbi Muzeun Historik Kombëtar dhe mozaikun në Sheshin Skënderberg të Tiranës”.

News24 Livestream