Home > SHQIPËRIA

“Rruga që po merr PD mund t’i sjellë një rini të dytë”/ Minxhozi: Nëse Basha arrin të triumfojë, jep një imazh normaliteti më të madh se Berisha

“Rruga që po merr PD mund t’i sjellë një rini të

Për analistin Skënder Minxhozi rruga që po merr PD- ndoshta mund t’i sjellë një rini të dytë, rifreskim.

I ftuar në emisionin “Real Story”, Minxhozi u shpreh se nëse PD merr rrugën e Bashës merr atë të një vdekjeje të ngadaltë dhe nëse merr atë të Berishës e çon PD-në drejt një fundi dramatik dhe më të skajshëm.

“Rruga që po merr PD- ndoshta mund t’i sjellë një rini të dytë, rifreskim. Por PD është në udhëkryq dhe ajo mund të zgjedhe 1 nga drejtimet. Nëse PD merr rrugën e Bashës merr atë të një vdekjeje të ngadaltë. Nëse merr atë të Berishës e çon PD-në drejt një fundi dramatik dhe më të skajshëm.  Nëse e kthejmë në një skenar të dhunshëm që mund të ndodhë dhe kryesimin e PD-së e ndan Policia është jashtë skenarëve politikë. Nëse Basha arrin të triumfojë shkojmë drejt një fitoreje të një krahu burokratik të PD-së. Jep një imazh normaliteti më të madh se ajo e Berishës.  Nëse Berisha triumfon nuk dihet se çfarë drejtimi mund të marrë situata. Nuk shikoj që këto dy rrugë PD i ka në përfitim të tij”- tha ai.

Flash News

News24 Livestream