Home > SHQIPËRIA

Rama publikon foton me durrsakun që shërben në aeroplanmbajtësen “Harry S. Turman”: Më tha që Amerikën e ka shtëpi dhe Shqipërinë atdhe

Rama publikon foton me durrsakun që shërben në

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjete sociale një foto me Albin, durrsakun e lindur në Florida e që shërben në aeroplanmbajtësen “Harry S. Truman”, që është e vendosur në ujërat territoriale shqiptare.

Rama teksa publikon foton me ushtarakun shqiptar, thotë se Albi, i ka thënë që Amerikën e ka shtëpi, ndërsa Shqipërinë atdheun e tij.

Me Albin, durrsakun e lindur në Florida, që shërben në aeroplanmbajtësen “Harry S. Truman”, i cili thotë, “Amerikën e kam shtëpi, Shqipërinë e kam atdhe”.

Kutjojmë se në këtë aeroplanmbajtëse është janë duke zhvilluar stërvitje edhe marinsat shqiptarë.

Flash News

News24 Livestream