Home > SHQIPËRIA

‘Rama dhe Berisha janë njësoj’, PD: Në ekranet shqiptare është shfaqur episodi haluçinant i dy njerëzve që mbrojnë njëri-tjetrin

‘Rama dhe Berisha janë njësoj’, PD: Në ekranet

Partia Demokratike ka reaguar për deklaratat kundër PD-së dhe kreut të PD-së Lulzim Basha, të bërë nga kryeministri Edi Rama dhe ish-kryeministri Sali Berisha.

Në reagimin e saj PD thekson se të vetmin që po bashkëpunojnë me njëri-tjetrin janë Rama dhe Berisha, duke shtuar se ndërsa dëgjon njërin të kujtohet tjetri, pasi flasin të gjuhë në mbrojtje të interesave të tyre.

‘Dje, në ekrane të ndryshme, u shfaq një tjetër episod haluçinant i dy njerëzve që përdorin të njëjtën gjuhë, për të mbrojtur të njëjtat interesa. Rama dhe Berisha janë njësoj! Dëgjon Ramën dhe kujton Berishën. Dëgjon Berishën dhe kujton Ramën.’, shkruan PD.

Pd
(BalkanWeb)

Flash News

News24 Livestream