Home > SHQIPËRIA

Qytetarët mbushin Sheshin Skënderbej, festë me Birra Korça dhe muzikën e Dj Solomun

Qytetarët mbushin Sheshin Skënderbej, festë me Birra Korça

Prej ditësh sheshi Skënderbej në kryeqytet është kthyer në një skenë të madhe muzikore, e cila kulmoi mbrëmjen e së shtunës. Dj dhe producenti i njohur i muzikës house në Europë Mladen Solomun, mblodhi qindra qytetarë të cilët u argëtuan nën tingujt e muzikës dhe shijes së birrës Korça dhe Birrës Tirana.
Efekte.

Ku ka muzikë të mirë, nuk mund të mungojë Birra Korça dhe birra Tirana, shoqëruese të konsumatorit në festat e mëdha si produkte 100% shqiptare. Birra “Korça” dhe birra Tirana iu japin hijeshi festave dhe mbledhin rreth stendës të rinj, të cilët konsumojnë gotat me birrat cilësore dhe mjaft te preferuara për të gjithë.

Flash News

News24 Livestream