Home > SHQIPËRIA

Publikohet letra që Edi Rama i dërgoi Albin Kurtit pas fitores në zgjedhjet e 14 shkurtit

Publikohet letra që Edi Rama i dërgoi Albin Kurtit pas fitores në

Lëvizja Vetëvendosje ka publikuar ditën e sotme letrat e urimit që kreu i kësaj partie ka marrë pas fitores në zgjedhjet e 14 shkurtit. 

Mes tyre është edhe letra që Kurti ka marrë nga kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, të dërguar në 15 shkurt, një ditë pas zgjedhjeve parlamentare.

Në letër Rama i uron fitoren për fitoren në zgjedhje, ndërsa shprehet se dëshiron që qeveria e re të shënojë zhvillime domethënëse në përballimin e sfidave  transatlantike të Kosovës si dhe në dialogun e bashkëpunimin me fqinjët.

Marrëdhëniet me Kurtit dhe Ramës nuk kanë qenë shumë të mira që nga koha kur Kurti ishte kryeministër i Kosovës, për shkak se kishin mospërputhje për mini-shengenin ballkanik.

Publikohet letra që Edi Rama i dërgoi Albin Kurtit pas fitores në

News24 Livestream