Home > SHQIPËRIA

Pas PS dhe PD, edhe partia e Monika Kryemdhit regjistrohet në zgjedhjet pjesshme të 6 marsit (Dokumenti)

Pas PS dhe PD, edhe partia e Monika Kryemdhit regjistrohet në zgjedhjet

Pas Partisë Socialiste dhe Partisë Demokratike, në zgjedhjet e 6 marsit është regjistruar edhe Lëvizja Socialiste për Integrim.

Pas PS dhe PD, edhe partia e Monika Kryemdhit regjistrohet në zgjedhjet

Flash News

News24 Livestream