Home > SHQIPËRIA

Njoftim/ Televizioni News24 kërkon të punësojë operatore studio dhe terreni, si dhe teknikë play-out dhe grafike

Njoftim/ Televizioni News24 kërkon të punësojë operatore

Televizioni News24 kërkon të punësojë operatore studio dhe terreni; si dhe teknikë play-out dhe grafike.

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit: 068 40 36 370 nga ora 09.00-16.00 dhe CV në në adresën: [email protected]

News24 Livestream