Home > SHQIPËRIA

Ndizen dritat e pemës së Krishtlindjes në Presidencë/ Mesazhi i Metës: Më e mira nuk ka ardhur akoma! Gëzuar festat miq!

Ndizen dritat e pemës së Krishtlindjes në Presidencë/

Janë ndezur mbrëmjen e sotme dritat e pemës së Krishtlindjes në godinën e Presidentit të Republikës.

Përmes një mesazhi në rrjetet sociale kreu i shtetit shprehet: “Më e mira nuk ka ardhur akoma! Gëzuar festat miq!“.

MESAZHI I METËS 
Sonte ndezëm dritat e pemës së Krishtlindjes dhe Vitit të Ri!
Gëzimi i këtyre ditëve le të ndriçojë shpresat dhe të ngrohë zemrat në çdo familje shqiptare.
Më e mira nuk ka ardhur akoma!
GËZUAR FESTAT MIQ!

Flash News

News24 Livestream