Home > SHQIPËRIA

"Na mytën duke ulë çmimet"!/ Përgjimet e reja, si falsifikoheshin testet e Covid-it në Tiranë

"Na mytën duke ulë çmimet"!/ Përgjimet e reja,

“News24” sjell të tjera pjesë të dosjes së Prokurorisë së Tiranës, ku dalin përgjimet e grupit që abuzonte me testet e Covid-19, të cilat nga bisedat rezulton se falsifikoheshin me bar-code të laboratorëve privatë në Tiranë.

Pjesë e grupit falsifikator, që u ndaluan me urdhër të Prokurorisë, janë edhe dy mjekët Klodian Muharremi dhe Marinela Kalaja, ku njëri punon në QSUT dhe tjetri në klinikë private.

Në përgjimet që sjell më poshtë “News24” zbulohet mënyra se si bëheshin testet false të Covid-it, kundrejt pagesave të ndryshme. Ndërkohë, që në biseda të implikuarit flasin edhe për rripin e sigurimit të mjetit, ku thuhet se “kushton 4000 lekë”.

Pjesë nga përgjimet në dosjen e Prokurorisë:

12/06/2021, 8:10 pm – Thoma Thomagjini: Hajd se kena pun
12/06/2021, 8:13 pm – Rmedia: Erdha
12/06/2021, 8:18 pm – Thoma Thomagjini: Kur neser
12/06/2021, 9:06 pm – Rmedia:
12/06/2021, 9:06 pm – Rmedia:
13/06/2021, 4:23 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
13/06/2021, 4:24 pm – Thoma Thomagjini: Po hape mer cel
13/06/2021, 5:24 pm – Thoma Thomagjini:
13/06/2021, 5:24 pm – Thoma Thomagjini:
13/06/2021, 5:25 pm – Thoma Thomagjini: Boje pak
13/06/2021, 5:25 pm – Thoma Thomagjini: Tgjitha
13/06/2021, 5:27 pm – Thoma Thomagjini: 70
13/06/2021, 5:27 pm – Rmedia: Kartonat plus tamp.
13/06/2021, 5:27 pm – Thoma Thomagjini: Per ca folem mrom
13/06/2021, 5:28 pm – Thoma Thomagjini: Me ke do ja bosh
13/06/2021, 5:56 pm – Rmedia: GEN
13/06/2021, 9:26 pm – Thoma Thomagjini: Ku
13/06/2021, 9:26 pm – Thoma Thomagjini: J
13/06/2021, 9:26 pm – Thoma Thomagjini: E
13/06/2021, 9:40 pm – Thoma Thomagjini: Po fol mer
13/06/2021, 9:40 pm – Thoma Thomagjini: Jar
13/06/2021, 9:48 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
14/06/2021, 11:48 am – Thoma Thomagjini: Ma dergo
14/06/2021, 11:48 am – Thoma Thomagjini: Pak Alnet
14/06/2021, 11:48 am – Thoma Thomagjini: Pak shpejt
14/06/2021, 11:53 am – Thoma Thomagjini: Kopje
14/06/2021, 11:54 am – Thoma Thomagjini: Ma co dhe randox
14/06/2021, 11:54 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:55 am – Thoma Thomagjini: Dhe randox
14/06/2021, 11:55 am – Thoma Thomagjini: Ma dergo
14/06/2021, 11:55 am – Thoma Thomagjini: Me dergo dhe piperon
14/06/2021, 11:56 am – Thoma Thomagjini: Dhe at tjetren
14/06/2021, 11:56 am – Thoma Thomagjini: Sa lloje ke
14/06/2021, 11:56 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:56 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:56 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:57 am – Rmedia: Kto jan
14/06/2021, 12:14 pm – Rmedia:
14/06/2021, 12:51 pm – Thoma Thomagjini: Jam ke dogana
14/06/2021, 12:52 pm – Thoma Thomagjini: Takohemi nqender
14/06/2021, 12:52 pm – Thoma Thomagjini: Mere dhe ate
14/06/2021, 12:52 pm – Thoma Thomagjini: Pim kafe
14/06/2021, 12:54 pm – Thoma Thomagjini: Mos mu vono
14/06/2021, 12:55 pm – Thoma Thomagjini: Se po mpret ai shoku kafe
14/06/2021, 1:14 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
15/06/2021, 8:03 am – Thoma Thomagjini: Mjes
15/06/2021, 8:04 am – Thoma Thomagjini: A je cu pim kafe
15/06/2021, 8:04 am – Thoma Thomagjini: Se kena pun
15/06/2021, 8:16 am – Rmedia: Hahahhha
15/06/2021, 8:16 am – Rmedia: Ok
15/06/2021, 8:16 am – Rmedia: Nisu
15/06/2021, 8:39 am – Thoma Thomagjini: O pipo
15/06/2021, 8:50 am – Thoma Thomagjini: A u çove
15/06/2021, 9:20 am – Thoma Thomagjini: A po vje
15/06/2021, 9:21 am – Rmedia: Po
15/06/2021, 9:22 am – Thoma Thomagjini: Kur
15/06/2021, 10:28 pm – Thoma Thomagjini:
15/06/2021, 10:29 pm – Thoma Thomagjini:
15/06/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
16/06/2021, 1:00 am – Thoma Thomagjini: Ejjj
16/06/2021, 1:00 am – Thoma Thomagjini: I kkom harru zarfin siper ke printeri???
16/06/2021, 1:03 am – Rmedia:
16/06/2021, 1:03 am – Thoma Thomagjini: Posht i letre
16/06/2021, 1:03 am – Rmedia:

7.Biseda me shtetasin e quajtur G. D. me nr telefoni 0695545138 në këto biseda ka vetëm jo teste për Covid por i kërkon dhe raporte për rripin e sigurimit të automjetit të cilat janë gjetur në Hard Diskun e tij. Në bisedën e këtyre dy shtetasve Ronii thotë se për rripin kushton 4000 lekë. Bisedën për sa më sipër do e gjeni bashkangjitur.
21/05/2021, 6:25 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
21/05/2021, 6:25 pm – Rmedia:
21/05/2021, 6:25 pm – Rmedia:
08/06/2021, 12:27 pm – G. D. Ardit Sevo: Shoku arditit jam
08/06/2021, 12:27 pm – G. D. Ardit Sevo: Ketu jam ke interneti
08/06/2021, 12:27 pm – Rmedia: Po
08/06/2021, 12:27 pm – Rmedia: Më thuaj
08/06/2021, 12:27 pm – G. D. Ardit Sevo: Nje x desha
08/06/2021, 12:27 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: E ke me vete
08/06/2021, 12:28 pm – G. D. Ardit Sevo: Po
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Ma kej aty
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Ik pij një kafe
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Se jam me një shol
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Shok
08/06/2021, 12:28 pm – G. D. Ardit Sevo: Mir po ja lej ketit cunit
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Dhe për 30 min ta mbaroj
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 12:29 pm – G. D. Ardit Sevo: Ok rrofsh
08/06/2021, 3:22 pm – G. D. Ardit Sevo: E marove?
08/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: Poooo
08/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: Ke ate çunin
08/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: 20 mijë leji
09/06/2021, 11:26 am – G. D. Ardit Sevo: Ta sjell dhe nje
09/06/2021, 11:26 am – G. D. Ardit Sevo: Per x
09/06/2021, 11:26 am – G. D. Ardit Sevo: Aty je?
09/06/2021, 11:26 am – Rmedia: Po
09/06/2021, 11:27 am – Rmedia: Sille
09/06/2021, 11:33 am – G. D. Ardit Sevo: Ok
09/06/2021, 11:43 am – Geri Dika Ardit Sevo: Ketu jam
09/06/2021, 1:31 pm – G. D. Ardit Sevo: K. S.
Atsia: K. S.
09/06/2021, 1:32 pm – Rmedia: Ok
09/06/2021, 3:56 pm – G. D. Ardit Sevo: E bone?
09/06/2021, 3:56 pm – Rmedia: Jam plazh
09/06/2021, 3:57 pm – Rmedia:
09/06/2021, 4:10 pm – G. D. Ardit Sevo: E mir tja kalosh bukur qeka full hahah
09/06/2021, 4:40 pm – Rmedia:
09/06/2021, 4:40 pm – Rmedia:
09/06/2021, 4:46 pm – G. D. Ardit Sevo: Ketu shi i modh
11/06/2021, 10:45 am – G. D. Ardit Sevo: Mgjes, si je? A e bone ate?
15/06/2021, 7:44 pm – G. D. Ardit Sevo: Missed voice call
15/06/2021, 7:45 pm – G. D. Ardit Sevo: Ma bej ate x
15/06/2021, 7:45 pm – G. D. Ardit Sevo: Dhe dy per rripin
15/06/2021, 7:45 pm – G. D. Ardit Sevo: Se me ke lon mas dore
15/06/2021, 7:45 pm – Rmedia: X ok
15/06/2021, 7:45 pm – Rmedia: Rripi ok
15/06/2021, 7:45 pm – Rmedia: 4000 ok
15/06/2021, 7:45 pm – G. D. Ardit Sevo: Dy rripa
15/06/2021, 7:46 pm – G. D. Ardit Sevo: Tjetri
15/06/2021, 7:46 pm – G. D. Ardit Sevo: F. D.
15/06/2021, 7:46 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Emri babait F. D.
15/06/2021, 7:46 pm – G. D. Ardit Sevo: Kur te vi?
15/06/2021, 8:31 pm – Rmedia: Tani
15/06/2021, 8:32 pm – G. D. Ardit Sevo: Ok
15/06/2021, 9:39 pm – G. D. Ardit Sevo: Rripin ku e ke lon.

8.Shtetasi i shënuar si Agjencia X me nr telefoni 0698081849 i quajtur Xhoni ashtu si në bisedat e sipërpërmenduar i dërgon vazhdimisht foto id dhe mesazhe për tampona dhe tamponat kryesisht janë të Laboratorit X. Bashkangjitur këtij procesverbali do të vendosim dhe korespondecën përkatëse.
08/05/2021, 5:58 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
08/05/2021, 6:09 pm – Rmedia: Dalja tani?
08/05/2021, 6:18 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: O vlla po se pate ber
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vetem kte burrin bo
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se jan me pashaporte
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se su dashka
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Per kto vec me.letra
08/05/2021, 6:19 pm – Rmedia: Kë do
08/05/2021, 6:19 pm – Rmedia: Se i bona
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ate burrin
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: N. h.
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vetem
08/05/2021, 6:20 pm – Agjencia X Xhoni 2: Taksirat
08/05/2021, 6:20 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se sja kerkojne ktyre
08/05/2021, 6:20 pm – Rmedia: 13 copë
08/05/2021, 6:23 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ok
08/05/2021, 6:24 pm – Rmedia: Ta fshij
08/05/2021, 9:13 pm – Rmedia: You deleted this message
08/05/2021, 9:16 pm – Rmedia: You deleted this message
08/05/2021, 9:16 pm – Rmedia: 15 COPE
08/05/2021, 9:16 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ok
08/05/2021, 9:16 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshij
08/05/2021, 9:16 pm – Rmedia: OK
09/05/2021, 5:46 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma.bo tani
09/05/2021, 5:52 pm – Agjencia X Xhoni 2: Missed voice call
09/05/2021, 5:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma bo pak tani
09/05/2021, 5:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se e kam me shpejt
09/05/2021, 5:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma nis
09/05/2021, 5:54 pm – Rmedia: 1 min
09/05/2021, 5:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise shpejt
09/05/2021, 5:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se iku
09/05/2021, 5:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: Trageti
09/05/2021, 6:00 pm – Rmedia: 17 copë
09/05/2021, 6:00 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshij
15/05/2021, 5:46 pm – Agjencia X Xhoni 2:
15/05/2021, 5:46 pm – Agjencia X Xhoni 2:
15/05/2021, 5:47 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mi nis pak tko
15/05/2021, 6:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nisi
15/05/2021, 6:07 pm – Rmedia:
15/05/2021, 7:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: Missed voice call
15/05/2021, 8:05 pm – Rmedia: 28 copë
15/05/2021, 8:12 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshij
15/05/2021, 8:59 pm – Rmedia: Mi ço
19/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X Xhoni 2:
19/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma.nis pak
19/05/2021, 6:18 pm – Agjencia X Xhoni 2: ??
19/05/2021, 6:18 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:35 pm – Agjencia X Xhoni 2:
19/05/2021, 8:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:43 pm – Agjencia X Xhoni 2: ??
19/05/2021, 8:43 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:44 pm – Rmedia: Nr kartës
19/05/2021, 8:44 pm – Rmedia: E ka para
19/05/2021, 8:46 pm – Agjencia X Xhoni 2:
19/05/2021, 8:48 pm – Rmedia: Po
19/05/2021, 8:49 pm – Agjencia X Xhoni 2: ??
19/05/2021, 8:50 pm – Agjencia X Xhoni 2: ??
19/05/2021, 8:50 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:51 pm – Rmedia: PO
19/05/2021, 8:51 pm – Rmedia: 1 SEK FIKS
19/05/2021, 8:53 pm – Agjencia X Xhoni 2: ???
19/05/2021, 8:53 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se nuk pret puna
19/05/2021, 8:53 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma.nis tani
19/05/2021, 8:53 pm – Rmedia:
20/05/2021, 7:31 pm – Agjencia X Xhoni 2:
20/05/2021, 7:31 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
28/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X Xhoni 2:
28/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mq nis pak
28/05/2021, 6:29 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
28/05/2021, 6:35 pm – Rmedia:
28/05/2021, 6:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: O vlla
28/05/2021, 7:00 pm – Agjencia X Xhoni 2:
28/05/2021, 7:00 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vej cfshij
28/05/2021, 7:03 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ve mos ma vono
28/05/2021, 7:05 pm – Agjencia X Xhoni 2: ???
28/05/2021, 7:05 pm – Rmedia: Ok
28/05/2021, 7:06 pm – Rmedia: 1 sek
28/05/2021, 7:09 pm – Agjencia X Xhoni 2: *
28/05/2021, 7:09 pm – Rmedia:
28/05/2021, 7:11 pm – Rmedia: 5 COPE
30/05/2021, 5:00 pm – Agjencia X Xhoni 2:
30/05/2021, 5:17 pm – Agjencia X Xhoni 2: Boje po per sot
30/05/2021, 5:18 pm – Agjencia X Xhoni 2: Sot per sot
30/05/2021, 5:37 pm – Rmedia: …
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia:
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia: OK
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia: BERA DY TJERA
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia: PRANDAJ
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po pse se bere.sot prt so
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Sot
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshike
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: E KE 72 ORE
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: PA MERAK
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: DO TA NDERROJ?
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Jo
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Leje
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: OK
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vec fshij
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: 6 COPE
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Kut te them beje sot per sot
30/05/2021, 5:41 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se kam hall se fiksohen
30/05/2021, 5:41 pm – Rmedia: AHA
30/05/2021, 5:41 pm – Rmedia: OK
03/06/2021, 2:52 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 2:52 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 2:53 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia: Me 800 të reja copa
03/06/2021, 3:26 pm – Rmedia: 10 copë gjithsej
03/06/2021, 3:47 pm – Agjencia X Xhoni 2: 5 ishin
03/06/2021, 3:47 pm – Agjencia X Xhoni 2: Bohet 9
03/06/2021, 3:52 pm – Rmedia: Hahajaja
03/06/2021, 3:53 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 3:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mbaroj me 7 se kam shum
03/06/2021, 3:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se dhe un lir i jap
03/06/2021, 4:21 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshij
03/06/2021, 4:30 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 4:30 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mq nis dhe kte
03/06/2021, 4:57 pm – Rmedia:
03/06/2021, 4:57 pm – Rmedia: 10 copë
03/06/2021, 5:41 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 5:41 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 6:13 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nisi
03/06/2021, 6:13 pm – Agjencia X Xhoni 2: …
03/06/2021, 6:13 pm – Rmedia: Ok
03/06/2021, 6:15 pm – Rmedia:
03/06/2021, 6:15 pm – Rmedia:
03/06/2021, 6:15 pm – Rmedia: 12 copë
03/06/2021, 7:24 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 7:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Jo iqe kte vlla
03/06/2021, 7:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se iku
03/06/2021, 7:56 pm – Rmedia: Ok
03/06/2021, 7:59 pm – Rmedia: Nqs ikin më thuaj të paktën.
03/06/2021, 8:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ngaqe e hoqa direkt
03/06/2021, 8:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vlla
03/06/2021, 8:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Prandaj
03/06/2021, 8:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se mendova
03/06/2021, 8:03 pm – Rmedia: Ok
03/06/2021, 8:03 pm – Agjencia X Xhoni 2: Jan hap 7 lab ktu na mbyten duke ul cmimet u bo sallate
04/06/2021, 8:20 pm – Agjencia X Xhoni 2:
04/06/2021, 8:21 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mos ma vono
04/06/2021, 8:24 pm – Rmedia: Nr kartës
04/06/2021, 8:24 pm – Rmedia: Nuk duket
04/06/2021, 8:27 pm – Rmedia:
04/06/2021, 8:32 pm – Agjencia X Xhoni 2:
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia:
04/06/2021, 8:38 pm – Rmedia: 13 cope
05/06/2021, 4:56 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 4:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma nis
05/06/2021, 5:00 pm – Rmedia:
05/06/2021, 5:16 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshijë
05/06/2021, 8:16 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:17 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:18 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:18 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:18 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po mi vonove
05/06/2021, 8:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Me thuaj
05/06/2021, 8:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se nuk presin
05/06/2021, 8:19 pm – Rmedia: 7 min jam në dyqan
05/06/2021, 8:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ok
05/06/2021, 8:20 pm – Rmedia: 3 min ato
05/06/2021, 8:20 pm – Rmedia: Thuja se jam tu u kthy
05/06/2021, 8:23 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ok
05/06/2021, 8:28 pm – Rmedia: ersha
05/06/2021, 8:28 pm – Rmedia: 2 min
05/06/2021, 8:29 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ajde pra
05/06/2021, 8:29 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se i kam kru
05/06/2021, 8:29 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ktu
05/06/2021, 8:33 pm – Rmedia: PO TI COJ
05/06/2021, 8:35 pm – Rmedia:
05/06/2021, 8:36 pm – Rmedia:
05/06/2021, 8:37 pm – Agjencia X Xhoni 2: Dhe tjeter
05/06/2021, 8:37 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ja
05/06/2021, 8:37 pm – Agjencia X Xhoni 2: 3
05/06/2021, 8:38 pm – Rmedia:
05/06/2021, 9:35 pm – Rmedia: 17 copë
05/06/2021, 9:35 pm – Agjencia X Xhoni 2: 16?
05/06/2021, 9:36 pm – Rmedia: E hoqa 1
05/06/2021, 9:36 pm – Rmedia: I binte 18
05/06/2021, 9:36 pm – Rmedia:
05/06/2021, 9:37 pm – Agjencia X Xhoni 2: Dje ishin 13 pra fhe 3 sot
05/06/2021, 9:37 pm – Rmedia: Deri te esma mici 8shim 13
05/06/2021, 9:38 pm – Rmedia:
05/06/2021, 9:39 pm – Rmedia:
06/06/2021, 8:45 am – Rmedia: +3=17
06/06/2021, 8:19 pm – Rmedia: Jam në dyqan
06/06/2021, 8:19 pm – Rmedia: Nqs ke mi ço
06/06/2021, 8:20 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ok
06/06/2021, 8:20 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vlla
10/06/2021, 5:50 pm – Agjencia X Xhoni 2:
10/06/2021, 6:12 pm – Rmedia:
10/06/2021, 7:25 pm – Rmedia: 18 copë
12/06/2021, 5:49 pm – Agjencia X Xhoni 2:
12/06/2021, 6:12 pm – Rmedia:
12/06/2021, 6:13 pm – Rmedia: 20 copë
14/06/2021, 5:30 pm – Agjencia X Xhoni 2:
14/06/2021, 5:30 pm – Agjencia X Xhoni 2:
14/06/2021, 5:31 pm – Agjencia X Xhoni 2:
14/06/2021, 5:35 pm – Rmedia: Kur
14/06/2021, 5:35 pm – Rmedia: Tani?
14/06/2021, 5:46 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po
14/06/2021, 5:57 pm – Rmedia: Ok
14/06/2021, 6:24 pm – Rmedia: Po ti çpj
14/06/2021, 6:25 pm – Rmedia: Çoj
14/06/2021, 6:30 pm – Rmedia:
14/06/2021, 6:30 pm – Rmedia:
14/06/2021, 6:30 pm – Rmedia:
14/06/2021, 6:31 pm – Rmedia: 3 copë që më mbete plus 3 tani = 6 copë
14/06/2021, 6:32 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po cpaske qene zeroje m3 burr se ka dit prap
14/06/2021, 6:32 pm – Agjencia X Xhoni 2: ?
14/06/2021, 6:32 pm – Agjencia X Xhoni 2: 3 mo
14/06/2021, 6:32 pm – Agjencia X Xhoni 2: Dite hene filloje mbar
14/06/2021, 6:34 pm – Rmedia: 5 COPE
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: OK
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: SE KAM LLOGARI DHE ME SHOKUN
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: MOS U MRZ
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: SAPO FOLA
14/06/2021, 6:35 pm – Agjencia X Xhoni 2: Me duhet per 6 mauj
14/06/2021, 6:35 pm – Agjencia X Xhoni 2: Muaj
14/06/2021, 6:35 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ca folem shpar
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: e marr vesh
15/06/2021, 6:41 pm – Rmedia:
15/06/2021, 6:41 pm – Rmedia: 6copë

9.Bisesa me shtetasin K. K. me nr telefoni 0699542345 ashtu si dhe në bisedat e sipërpërmenduara përmban biseda ku pasi i dërgohet pasaporta nga ky shtetas e veta edhe e nje të afërmi të tij nga ana e Ronit i dërgohet testi i Covid me logon e laboratorit X për shtetasit K. K. dhe I. K.
15/10/2018, 3:59 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 4:00 pm – K. K.:
15/10/2018, 4:00 pm – K. K.:
15/10/2018, 4:00 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:07 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:07 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:07 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:07 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:08 pm – K. K. 3: Futi ne disk vlla dhe te vi ti marr kur ti besh gati
26/01/2019, 4:48 pm – K. K. 3:
26/01/2019, 4:48 pm – K. K. 3:
26/01/2019, 5:07 pm – Rmedia: Ça është kjo klajdo
26/01/2019, 6:17 pm – K. K. 3: O rono e lash printerin ke dyqani vetem amon ma shif sot se me duhet neser se me ate punoj qe prontoj boletat
26/01/2019, 9:05 pm – K. K. 3: O ron e pe ate o vlla
26/01/2019, 9:15 pm – Rmedia: Kerkon bojë
26/01/2019, 9:16 pm – K. K. 3: Si e do bojen ajo më te mbushur apo duhet me e ble
26/01/2019, 9:49 pm – Rmedia: De di
02/06/2021, 6:47 pm – K. K. 3:
02/06/2021, 6:47 pm – K. K. 3:
02/06/2021, 8:45 pm – Rmedia: Gati
02/06/2021, 8:58 pm – K. K. 3: Ok për 10 min erdha
02/06/2021, 8:59 pm – Rmedia: You deleted this message
02/06/2021, 8:59 pm – Rmedia: You deleted this message
02/06/2021, 9:00 pm – K. K. 3: Pse e hoqe më
02/06/2021, 9:00 pm – Rmedia: PRIT
02/06/2021, 9:14 pm – Rmedia: Dt8 pra 08.00 me 16.20
02/06/2021, 9:14 pm – K. K. 3: Ok perfekt
02/06/2021, 10:02 pm – K. K. 3: Hë më rono
02/06/2021, 10:50 pm – K. K. 3: Ktu ke lagja jom un
02/06/2021, 10:51 pm – Rmedia: hajde te oxhaku kryqezimi
02/06/2021, 10:51 pm – Rmedia: merr dhe 20 se ja dhashe
02/06/2021, 10:51 pm – K. K. 3: Nuk kom me ca me ardh a vjen dot ktej
02/06/2021, 10:54 pm – K. K. 3: Ke lagja jom
02/06/2021, 11:06 pm – K. K. 3: Missed voice call
02/06/2021, 11:07 pm – K. K. 3: Missed voice call
02/06/2021, 11:07 pm – K. K. 3: O ron pra keq e ka bo
02/06/2021, 11:07 pm – K. K. 3: Prap se ka regulli daten
02/06/2021, 11:08 pm – K. K. 3: Daten lart e ka bo posht e ka harru
02/06/2021, 11:08 pm – Rmedia: Ok
02/06/2021, 11:08 pm – K. K. 3: Ajde ron ajde
02/06/2021, 11:08 pm – K. K. 3: A o në terezi ai
02/06/2021, 11:08 pm – K. K. 3: Së paska menjen fare
02/06/2021, 11:08 pm – Rmedia: Ska prb
02/06/2021, 11:09 pm – Rmedia: Sr vjen vetë tani për 30 min
02/06/2021, 11:09 pm – K. K. 3: Ok
02/06/2021, 11:09 pm – Rmedia: E mbyll punën
03/06/2021, 12:47 am – Rmedia: KU JE
03/06/2021, 10:33 am – K. K. 3: O më ron
03/06/2021, 11:25 am – Rmedia: Po
03/06/2021, 11:28 am – K. K. 3: A te vi mç
03/06/2021, 11:28 am – K. K. 3: Më
03/06/2021, 11:28 am – Rmedia: Po
03/06/2021, 11:28 am – Rmedia: I ka sjell
03/06/2021, 11:29 am – Rmedia: Të çova zile mromë
03/06/2021, 11:40 am – K. K. 3: Ok se po vi
03/06/2021, 11:40 am – K. K. 3: Isha në gjum
03/06/2021, 11:41 am – Rmedia: Ok
03/06/2021, 12:11 pm – K. K. 3: O ron më thuj kur te vij
03/06/2021, 12:11 pm – K. K. 3: Dhe ma sill dhe ate pdf
03/06/2021, 3:00 pm – K. K. 3: O rono ma dergo pak ate pdf
04/06/2021, 3:32 pm – K. K. 3: O rono hë më lali ma dergo pra ato
04/06/2021, 3:32 pm – K. K. 3: Erdha ke dyqani nuk ishe
07/06/2021, 6:32 pm – Rmedia:
07/06/2021, 6:32 pm – Rmedia:

10.Në bisedën me shtetasin Igli Çela me nr telefoni 0694148124 në mënyrë të vazhdueshme edhe të përsëritur ka biseda për ti realizuar tampona të cilat janë me mbishkrimin Randox . Biseda do të gjendet bashkangjitur.
0/05/2021, 12:24 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
30/05/2021, 12:24 pm – Igli Çela:
30/05/2021, 12:25 pm – Igli Çela:
30/05/2021, 12:26 pm – Igli Çela:
30/05/2021, 12:26 pm – Igli Çela: Si kji
30/05/2021, 12:26 pm – Igli Çela: I dua shpejt se ne 2 eshte avioni
30/05/2021, 12:27 pm – Rmedia: Ok
30/05/2021, 12:36 pm – Rmedia:
30/05/2021, 12:36 pm – Rmedia:
30/05/2021, 12:36 pm – Rmedia: SHIFI DHE ME THUAJ
30/05/2021, 12:39 pm – Igli Çela: Ok
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela:
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Lali
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Si ato te fundit
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Ma co me pdf
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Sot per nsr
01/06/2021, 2:09 pm – Rmedia: Ça ore
01/06/2021, 2:09 pm – Igli Çela: Nsr ne darke niset
01/06/2021, 2:09 pm – Igli Çela: Ne ore11 me tonen
01/06/2021, 2:10 pm – Rmedia: Mjes
01/06/2021, 2:10 pm – Igli Çela: Ne darke
01/06/2021, 2:10 pm – Igli Çela: Nsr
01/06/2021, 2:10 pm – Rmedia: Tani jam në mal të zi
01/06/2021, 2:11 pm – Rmedia: Nga darka t çoj pdf
01/06/2021, 2:11 pm – Igli Çela: Vetem mos harro
01/06/2021, 8:56 pm – Igli Çela: Lali
01/06/2021, 9:07 pm – Rmedia: Po
01/06/2021, 9:07 pm – Rmedia: Nuk harroj
01/06/2021, 9:07 pm – Igli Çela: Ok
01/06/2021, 9:07 pm – Igli Çela: Grz
01/06/2021, 11:07 pm – Igli Çela: Lali
01/06/2021, 11:08 pm – Rmedia: Dyqan jAM
01/06/2021, 11:10 pm – Igli Çela: Ok
01/06/2021, 11:28 pm – Rmedia: You deleted this message
01/06/2021, 11:31 pm – Igli Çela: Ditelindjen e ka october
01/06/2021, 11:31 pm – Rmedia: OK
01/06/2021, 11:32 pm – Rmedia:
01/06/2021, 11:45 pm – Igli Çela: Ok ështe
01/06/2021, 11:45 pm – Igli Çela: Nsr do vi te tak
01/06/2021, 11:45 pm – Igli Çela: Mire vlla
01/06/2021, 11:51 pm – Rmedia: Ok
04/06/2021, 7:41 am – Igli Çela: M gjes
04/06/2021, 7:42 am – Igli Çela: Te kam lene nje porosi te A. kamarierja e poppyt
04/06/2021, 8:51 am – Rmedia: Ok

11.Në bisedën e bërë me shtetasin Xhulio Senko Gjaçi me nr. telefoni 0693170506 në ndryshim nga bisedat e tjera ku kërkohet vetëm për tampona ose për raporte mjeko ligjore për rripa sigurimi në këtë bisedë kërkohet për dëshmi pnaliteti.Biseda e plotë do të gjendet bashkangjitur këtij procesverbali.
23/02/2021, 4:42 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
23/02/2021, 4:42 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Roni ca bone si je
23/02/2021, 4:42 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ore te te pyes deshmi penaliteti rregullojm dot ne ?
23/02/2021, 4:53 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Apo veshtir si mhb
23/02/2021, 4:57 pm – Rmedia: Po
23/02/2021, 4:59 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Okj se do kaloj pastaj
23/02/2021, 7:06 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
23/02/2021, 7:06 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:05 am – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:05 am – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:06 am – Xhulio Senko Gjaçi: Do nji pozitiv dajua? e bejm dot se i esht merzit puna ?
08/03/2021, 9:37 am – Rmedia: Hahaha
08/03/2021, 9:37 am – Rmedia: Data ora
08/03/2021, 9:37 am – Xhulio Senko Gjaçi: 1 moment
08/03/2021, 9:37 am – Rmedia: E daljes
08/03/2021, 9:38 am – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:38 am – Xhulio Senko Gjaçi: Punen ai e maro ne 7
08/03/2021, 9:39 am – Rmedia: Atëherë sonte në 19 e 40 me nesër në 19 e 10
08/03/2021, 9:39 am – Xhulio Senko Gjaçi: Po mir fix fare
08/03/2021, 9:39 am – Xhulio Senko Gjaçi: Kur ta mari ai sot
09/03/2021, 11:54 am – Xhulio Senko Gjaçi: Mbrojtje gjuhe c1 bejm dot ne laburatori jon
09/03/2021, 11:56 am – Rmedia: Pupupupupupu
09/03/2021, 11:56 am – Rmedia: ?
09/03/2021, 12:00 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Bohet apo jo
09/03/2021, 12:08 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Apo veshtir
09/03/2021, 4:09 pm – Rmedia: Ik andej
09/03/2021, 4:20 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Hahahahhaha
09/03/2021, 4:21 pm – Xhulio Senko Gjaçi: H m se e do ai qe pyete mbrem
09/03/2021, 4:28 pm – Rmedia: Ok
09/03/2021, 4:28 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Behet thu
22/03/2021, 8:02 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Do ma besh nji leje te shpejt mu se jam ktu te ushtaraku me nji shok
22/03/2021, 8:02 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
22/03/2021, 8:02 pm – Xhulio Senko Gjaçi: AA009FF
22/03/2021, 8:04 pm – Xhulio Senko Gjaçi: ËDBRF52H77A946895
22/03/2021, 8:04 pm – Rmedia: Prit
22/03/2021, 8:05 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Okj zemra
22/03/2021, 8:17 pm – Xhulio Senko Gjaçi: A u bo
22/03/2021, 8:25 pm – Rmedia: Akoma
22/03/2021, 8:25 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Do dhe shum
22/03/2021, 8:42 pm – Rmedia:
22/03/2021, 8:42 pm – Rmedia:
22/03/2021, 8:48 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Je i modh fare
22/03/2021, 8:48 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Flm shum pz
22/03/2021, 9:10 pm – Rmedia: Puq
31/03/2021, 8:58 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 9:44 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:11 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:12 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:13 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:14 pm – Rmedia:
31/03/2021, 10:16 pm – Rmedia:
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Bisha do ma besh nji leje mu
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Dhe nji per G.
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Taksirat
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Te kam ra shum her ne qaf e di
15/04/2021, 8:44 pm – Rmedia:
15/04/2021, 8:49 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
15/04/2021, 9:44 pm – Xhulio Senko Gjaçi: U bo ajo leja?
20/05/2021, 10:04 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Zemra ca bone
20/05/2021, 10:05 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ka mo kshu gjona magjike laboratori apo e kemi myll?
20/05/2021, 10:11 pm – Rmedia: Jo
20/05/2021, 10:11 pm – Rmedia: Hapur
20/05/2021, 10:11 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Neser do te te bie pak ne qaf un?
20/05/2021, 10:12 pm – Rmedia:
20/05/2021, 10:12 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Hahahhahahahhahahahahhahah
20/05/2021, 10:12 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Nga mi gje kto mace??
21/05/2021, 12:55 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
21/05/2021, 12:55 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Te henen iken
21/05/2021, 12:55 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ne 10
21/05/2021, 12:56 pm – Rmedia: Mjes apo darkë
21/05/2021, 12:59 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Mjes
21/05/2021, 12:59 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ne dark te vij un

14.Është bërë kqyrja e bisedës me shtetasin Blerim Cibaku me nr telefoni 0676345272 dhe ka rezultuar biseda si më poshtë:
30/12/2020, 6:56 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
30/12/2020, 6:56 pm – Blerim Cibaku:
30/12/2020, 6:57 pm – Blerim Cibaku: Dt 29.12.20
05/02/2021, 2:40 pm – Blerim Cibaku: Prsh
05/02/2021, 2:41 pm – Blerim Cibaku: Desha të të takoj
05/02/2021, 8:00 pm – Rmedia: Ku je
06/02/2021, 3:16 pm – Rmedia: Blero
06/02/2021, 3:23 pm – Blerim Cibaku: Nuk erdhi ai robshi
06/02/2021, 3:23 pm – Blerim Cibaku: Të shof car mund të të kerkoj
06/02/2021, 3:25 pm – Rmedia: Ok
10/03/2021, 9:33 am – Blerim Cibaku:
10/03/2021, 9:33 am – Blerim Cibaku:
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Prsh
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: ..
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Kur
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Nisja
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Sot pasdite
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Gati
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Të jene
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Neser nisen
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Në mjes
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Apo drekë nisen
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: 40/50 u kam thënë
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Leke
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Ok
10/03/2021, 9:35 am – Rmedia: Nisja
10/03/2021, 9:35 am – Blerim Cibaku: Prit të pys
10/03/2021, 9:35 am – Rmedia: Ora fiks më duhet
10/03/2021, 9:35 am – Rmedia: Që të bëj llogaritë
10/03/2021, 9:38 am – Blerim Cibaku: Pasnesër në orën 06
10/03/2021, 9:38 am – Blerim Cibaku: Nisen
10/03/2021, 9:39 am – Blerim Cibaku: Bëje për nesër
10/03/2021, 9:39 am – Rmedia: Sot në darkë për nesër në darkë
10/03/2021, 9:39 am – Rmedia: Ok
10/03/2021, 9:39 am – Rmedia: 19 e 20 dalja
10/03/2021, 9:39 am – Blerim Cibaku: Ok
10/03/2021, 9:39 am – Blerim Cibaku: Ti je mjeshtër
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: Rono
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: Tu jap nr atyre
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: Te vijnë të të tak vete
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: ?
11/03/2021, 1:36 pm – Blerim Cibaku: I takove ato
11/03/2021, 1:37 pm – Blerim Cibaku: Mbaruan punë
11/03/2021, 1:37 pm – Blerim Cibaku: ?
11/03/2021, 1:37 pm – Rmedia: Po
11/03/2021, 1:37 pm – Blerim Cibaku: Të kënaqur besoj?
11/03/2021, 1:37 pm – Rmedia: Ok
11/03/2021, 1:38 pm – Rmedia: Kur kalon ktej
11/03/2021, 1:38 pm – Blerim Cibaku: Nesër nga mëngjesi
11/03/2021, 1:38 pm – Blerim Cibaku: Ora 9
11/03/2021, 1:38 pm – Rmedia: Ok
11/03/2021, 1:38 pm – Blerim Cibaku: Sot kthehem vone
11/03/2021, 1:39 pm – Blerim Cibaku: Flasim
12/03/2021, 9:20 am – Blerim Cibaku: Mirmëngjes
12/03/2021, 9:20 am – Blerim Cibaku: Mjeshtër
12/03/2021, 9:36 am – Rmedia: Mjes
12/03/2021, 9:36 am – Rmedia: Si je
12/03/2021, 9:37 am – Blerim Cibaku: Ke kafja
12/03/2021, 9:37 am – Blerim Cibaku: Jam
12/03/2021, 9:44 am – Rmedia: Ku me
06/05/2021, 12:46 pm – Blerim Cibaku:
06/05/2021, 2:15 pm – Rmedia: Kur
06/05/2021, 2:16 pm – Blerim Cibaku: Me dt 08 nisen me traget
06/05/2021, 2:16 pm – Rmedia: Ora
06/05/2021, 2:16 pm – Blerim Cibaku: Të pys
06/05/2021, 2:16 pm – Rmedia: Ok
06/05/2021, 2:18 pm – Blerim Cibaku: Me dt 08. Në darkë
06/05/2021, 2:18 pm – Blerim Cibaku: Ora 20

News24 Livestream