Home > SHQIPËRIA

Ministrja Manastirliu: 6 mijë gra e vajza që punojnë në sektorin fason janë vaksinuar ndaj COVID-19

Ministrja Manastirliu: 6 mijë gra e vajza që punojnë në

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka zbuluar se janë vaksinuar 6 mijë gra e vajza të sektorit fason.

Ajo thotë se kjo shifër është arritur falë planit të vaksinimit masiv.

Manastirliu këtë e ka zbuluar me një foto të një vajze që punon në sektorin fason.

STATUSI NGA OGERTA MANASTIRLIU

Gentiana është një prej 6000 grave dhe vajzave, që punojnë në sektorin fason dhe që janë vaksinuar falë planit tonë të vaksinimit masiv për mbrojtjen e shëndetit të popullatës nga Covid19??

#ShqipëriaBuzëqesh?


News24 Livestream