Home > SHQIPËRIA

Merret vendimi, rrëzohet zgjedhja e një kandidature të KLP nga pedagogët

Merret vendimi, rrëzohet zgjedhja e një kandidature të KLP nga

Në fund të seancës parlamentare është zhvilluar procesi i votimit për projektligjet, ndër të cilat ishte edhe zgjedhja e anëtarit të KLP nga pedagogët.

Sakaq, Kuvendi ka dështuar në arritjen e marrëveshjes për votimin e “Arta Mandro si anëtare e Këshillit të Lartë të Prokurorisë që ka rezultuar nga hedhja e shortit të dytë në nënkomisionin “Për përzgjedhjen e kandidatit për anëtar të Këshillit të Lartë të Prokurorisë nga trupa e pedagogëve të Fakulteteve të Drejtësisë dhe të Shkollës së Magjistraturës”.

Për këtë votimi u numëruan 72 vota pro, 8 abstenime dhe 10 vota kundër.

Flash News

News24 Livestream