Home > SHQIPËRIA

LAJMI FLASH/ Viti i ri akademik, Rektori Artan Hoxha: Vaksinimi s’duhet të ishte me detyrim, s’e dimë ende si do të vijojë procesi mësimor

LAJMI FLASH/ Viti i ri akademik, Rektori Artan Hoxha: Vaksinimi s’duhet

Rektori i Universitetit të Tiranës, Artan Hoxha, në një reagim të tijin, ka thënë se është kundër vaksinimit të detyrueshëm.

Ai është shprehur se ende nuk dihet se si do të zhvillohet mësimi në universitete, ndërsa ka shkuar, se në Universitetin e Tiranës janë vaksinuar mbi 75 % e pedagogëve.

“Vaksinimi s’ka pse të jetë i detyrueshëm. Sa i përket zhvillimit të mësimit, ende nuk kemi vendosur si do të vijojë. Pedagogët dhe stafi i Universitetit të Tiranës janë vaksinuar në masën 75 %”, u shpreh rektori Hoxha.

News24 Livestream