Home > SHQIPËRIA

LAJMI FLASH/ Shqipëria anëtare e Këshillit të Sigurimit, Meta: Sfidat janë të jashtëzakonshme dhe shumë të vështira

Presidenti Ilir Meta e cilëson mision periudhën që Shqipëria do të jetë për dy vite anëtare e Këshillit të Sigurimit të OKB-së. Kreu i shtetit shkruan se sfidat janë të jashtëzakonshme dhe shumë të vështira.

Ai shkruan në Facebook: 

Përshëndes zgjedhjen sot të Shqipërisë, anëtare jo e përhershme e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, për herë të parë në 65 vite anëtarësi në këtë Organizatë të rëndësishme për paqen, sigurinë dhe stabilitetin global.

Sfidat janë të jashtëzakonshme dhe shumë të vështira, por shpreh bindjen se vendi ynë do të përmbushë me përgjegjësi të lartë këtë detyrë dhe mision për dy vitet e ardhshme” shkruan ai.

 

News24 Livestream