Home > SHQIPËRIA

LAJMI FLASH/ Përjashtimi i Berishës nga grupi, FRPD kërkon referendum në parti!

LAJMI FLASH/ Përjashtimi i Berishës nga grupi, FRPD kërkon

Kryesia e Forumit Rinor tër Partisë Demokratike kërkon referendum brenda partisë për përjashtimin nga grupi të ish-kryeministrit Sali Berisha. Në një kërkesë drejtuar sekretarit të Përgjithshëm të PD, Gazment Bardhi, kryetarit të Këshillit Kombëtar, Edi Paloka dhe Kryesisë së PD, 9 anëtarët e Kryesisë së FRPD kërkojnë që të jetë anëtarësia e Partisë Demokratike, ajo që do të vendosë nëse Berisha duhet të largohet nga PD ose jo.

LAJMI FLASH/ Përjashtimi i Berishës nga grupi, FRPD kërkon

News24 Livestream