Home > SHQIPËRIA

LAJMI FLASH/ Ndihma e BE për Shqipërinë, Basha: Lajm i mirë në këtë moment kritik

LAJMI FLASH/ Ndihma e BE për Shqipërinë, Basha: Lajm i mirë

Kreu i Partisë Demokratike Luzim Basha ka reaguar lidhur me aktivizimin e Mekanizmit Mbrojtës nga Bashkimi Europian për Shqipërinë dhe vendet e rajonit për përballimin e situatës nga zjarri.

Basha shprehet se ky është një lajm shumë i mirë në këtë moment kritik të përballjes me zjarret.

Lulzim Basha: Aktivizimi i Mekanizmit të Mbrojtjes Civile nga Bashkimi Europian për Shqipërinë dhe vendet e rajonit, është një lajm shumë i mirë në këtë moment kritik të përballjes me zjarret. Mirënjohje Bashkimit Europian për ndihmën, përherë një mik i mirë në kohë të vështira. 

News24 Livestream