Home > SHQIPËRIA

LAJMI FLASH/ Flasifikonin testet e Covid dhe i shisnin deri në 40 euro, arrestohen 2 mjekë të QSUT dhe disa sekserë të agjencive të udhëtimit

LAJMI FLASH/ Flasifikonin testet e Covid dhe i shisnin deri në 40 euro,

Prokuroria e Tiranës ka zhvilluar një tjetër operacion për falsifikimin e testeve të COVID-19. Gazetarja Klodiana Lala raportoi për “News24” se janë 10 persona të arrestuar.


Mes të ndaluarve janë dhe dy mjekë, falsifikatorë, disa sekserë të agjencive të udhëtimit etj.

Të arrestuarit akuzohen shisnin teste të COVID-19 fiktive. Hetimet filluan kryesisht ndërsa aktiviteti i jashtëligjshëm u zbulua pasi një shtetas bleu teste false dhe kërkoi të ndryshonte gjeneralitetet me justifikimin për të dhëna të pasakta. Një prej mjekëve të ndaluar punon në QSUT dhe një në spital privat. Prokuroria ka sekuestruar dhe bazën e falsifikimit të testeve që shiteshin kundrejt vlerave 35-40 euro.

Flash News

News24 Livestream