Home > SHQIPËRIA

'Kush nuk kthehet në punë nesër, s’do gjejë më vend në Albcontrol ", Rama i bën thirrje kontrollorëve

'Kush nuk kthehet në punë nesër, s’do gjejë

Kryeministri Edi Rama ka një mesazh për kontrollorët e Albcontrol në aeroportin e Rinasit, të cilët kanë bojkotuar punën.

MESAZHI I RAMËS
Apel për kontrollorët e Rinasit: Ndahuni nga ata që ju futën në këtë lojë të çmendur me zjarrin! Braktisini në rrugën e tyre qorre organizatorët e kallzuar penalisht! Kush nuk kthehet në punë nesër, nuk do gjejë më vend në Albcontrol. Koha e Rrumpallës ka vdekur dhe nuk kthehet!

News24 Livestream