Home > SHQIPËRIA

Kryeministri Rama publikon videon nga ish-sheshi “Shqiponja: Vazhdojnë punimet me tre turne

Kryeministri Rama publikon videon nga ish-sheshi “Shqiponja:

Prej muajsh hyrja për në kryeqytet është kthyer në një kantier të madh ndërtimi.

Ndonëse vepra në ish-sheshin “Shqiponja” është hapur pjesërisht, për përfundimin e plotë të saj duhet të presim ende.

Sakaq, sot, kryeministri Edi Rama ka publikuar një video nga momentet e punimeve dhe puna e deritanishme, e tregon, se po punohet me tre turne, ku synohet të shkurtohet afatet e vendosura për përfundimin e projektit.

Postimi i plotë i kryeministrit Edi Rama:

Vazhdojnë me tre turne punimet në kantierin e Hyrjes së Re të Tiranës? #SkaKohëPërPushim?‍?? #TiranaqëDuam??????????
Vazhdojnë me tre turne punimet në kantierin e Hyrjes së Re të Tiranës

News24 Livestream