Home > SHQIPËRIA

Kokaina në Durrës, shoqërohet nga policia punonjësi i firmës në Kombinat

Kokaina në Durrës, shoqërohet nga policia punonjësi i

Një punonjës i firmës Masabi Fruits në Kombinat është i pari i shoqëruar për rreth 200 kg kokainë të gjetura në konteinerin në Durrës.

Gazetarja Dorjana Bezat raporton për News24 se punonjësi shkoi për të tërhequr konteinerin e për të kryer veprimet.

Ndërkohë Policia pritet të ndalojë drejtuesit e firmës Masabi Fruits me qendër në Kombinat ku pritej të zbarkonte dhe konteineri.

News24 Livestream