Home > SHQIPËRIA

"Indrustrializimi i bujqësisë është qëllimi jonë", Grida Duma takim me fermerë në Kavajë: Bujqësia është sektori lokomotivë i ekonomisë

Drejtuesja Politike e Partisë Demokratike për Kavajën dhe Rrogozhinën, Grida Duma është takuar ditën e sotme me fermerë në Luz të Vogël.

Teksa theksoi se bujqësia është sektori lokomotivë për ekonominë shqiptare, Duma u shpreh se qëllimi i PD pas ardhjes në pushtet është industrializimi i saj.

Postimi i plotë:

Bujqësia është sektori lokomotivë i ekonomisë shqiptare!

Indrustrializimi i bujqësisë është qëllimi jonë.

Është detyrimi jonë të mbështesim dhe fuqizojmë këtë sektorë!

Shqipëria nuk ka qenë kurrë kaq mbrapsht sa në këto 8 vite!

Rininë duhet ta rikthejmë me çdo kusht!

News24 Livestream