Home > SHQIPËRIA

Gjermania përfshin Shqipërinë në listën e vendeve me rrezik të lartë nga Covid-19, MEPJ: Çfarë duhet të keni parasysh nga 16 janari nëse udhëtoni në këtë shtet

Gjermania përfshin Shqipërinë në listën e vendeve me

Gjermania përfshin Shqipërinë në listën e vendeve me rrezik të lartë nga Covid-19. Ky fakt është bërë i ditur nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme.

NJOFTIMI
??Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se duke filluar nga data 16 janar 2022, shqiptarët që udhëtojnë drejt Gjermanisë do të duhet që para udhëtimit të regjistrohen në faqen e internetit www.einreiseanmeldung.de

?? Gjatë regjistrimit, duhet të ngarkoni një dëshmi shërimi nga Covid19 ose që jeni plotësisht të vaksinuar.

?? Nëse nuk mund të paraqisni asnjërën nga këto dy dëshmi, do t’ju duhet një test i Covid19 për të hyrë në Gjermani.

Pas mbërritjes do ju duhet të karantinoheni për dhjetë ditë. Pas pesë ditësh, ju mund të testoheni përsëri dhe nëse rezultati i testit është negativ, mund t’i jepni fund karantinës.

?? Informacione të mëtejshme gjenden në faqen tonë të internetit: ? https://tirana.diplo.de/al-de/-/2502392

Flash News

News24 Livestream