Home > SHQIPËRIA

FOTO-LAJM/ Super Hëna ndriçon qiellin, ja pamjet e mrekullueshme që vijnë nga Tirana

FOTO-LAJM/ Super Hëna ndriçon qiellin, ja pamjet e mrekullueshme

Sonte Hëna e plotë në qiellin e Tiranës ka ofruar një spektakël.

Në një distancë më të afërt  me Tokën, Hëna e plotë ishte më e shndritshme dhe më e madhe, teksa duket sikur ‘mbretëron’ në errësirën e natës.

Sikurse mund të shihni edhe në disa foto të shkrepura nga LSA, pamjet janë thjeshtë të mrekullueshme.

News24 Livestream