Home > SHQIPËRIA

Detaje nga grupi i punës në PD, juristë dhe ekspertë teknologjie për të faktuar problemet në zgjedhjet e 25 prillit

Detaje nga grupi i punës në PD, juristë dhe ekspertë

Detaje të reja zbulohet nga grupi i punës së PD për problematikat në zgjedhjet e 25 prillit. Gazetari Osman Stafa për "News24" raporton se një grup juristësh dhe ekspertë teknologjie po punojnë për të faktuar e dokumentuar të gjitha problemet që do të përmblidhen më pas në një ‘’dosje të zezë’’.

Grupi i punës ka përfshirë që periudhën 4 muaj para zgjedhjeve për të parë aktivitetin e institucioneve shtetërore dhe për të faktuar ndikimin e tyre tek qytetarët, pretendimet gjatë fushatës, ditën e votimit më 25 prill si dhe më pas gjatë numërimit.

Basha dje u komunikoi krerëve të degëve të PD se zgjedhjet e 25 prillit nuk do të njihen, por u ka lënë porosi të grumbullojnë të gjitha faktet e problematikave në zgjedhje.

News24 Livestream