Home > SHQIPËRIA

Belgjika vendos Shqipërinë në zonën e kuqe, kush mund të udhëtojë

Belgjika e ka vendosur Shqipërinë në zonën e kuqe, domethënë me risk të lartë infektimi Covid-19.

Sipas njoftimit të aeroportit të Tiranës lejohen të udhëtojnë vetëm personat që janë rezident dhe pasagjerët Shqiptarë që kanë arsye esenciale hyrjeje në Belgjikë.

Dokumentin esencial të udhëtimit mund ta merrni duke kontaktuar me Konsullaten ose Ambasadën më të afërt të Belgjikës.

Personat që marrin dokumentin esencial të udhëtimit duhet që:

Disa ditë më parë edhe Bashkimi Europian e hoqi Shqipërinë nga lista e vendeve të sigurta./Monitor

News24 Livestream