Home > SHQIPËRIA

“Ata që e goditën bënë një krim, por na dhanë një mirazh”, Lela krahason Berishën me aktorin hollivudian, ja batuta

Shfaqja e kryetarit të PD-së Sali Berisha është shfaqur me syze pas sulmit me grusht në protestën e opozitës, duke nxitur shumëkënd ta krahasojë me personazhe të famshëm të huaj.

Një krahasim i tillë ka ardhur dhe ditën e djeshme nga drejtori i komunikimit në PD Alfred Lela gjatë inaugurimit të librit të Besnik Mustafajt “Midis krimeve dhe mirazheve”.

Lela e ka krahasuar Berishën me aktorin dhe regjisorin hollivudian Clinton Eastwood.

“Ata që goditën dje Berishën bënë një krim, duke bërë një krim na dhanë një mirazh, atë të Clint Eastwood. Doktori me këto syze duket si Clint Eastwood”, tha Lela.

Flash News

News24 Livestream