Home > SHQIPËRIA

Superaksion antidrogë në Itali, arrestohen 6 shqiptarë dhe disa italianë pjesë e një grupi kriminal (EMRAT)

Superaksion antidrogë në Itali, arrestohen 6 shqiptarë dhe disa

Një superoperacion i Guardia di Finanza ka çuar në kapjen e një sasie të konsiderueshme droge që mbërrinte në Itali nga Shqipëria dhe shitej në Siçili, Lombardi dhe Maltë. 16 persona po hetohen si pjesë e një operacioni të madh nga Guardia di Finanza me ekzekutime në paraburgim në Siçili dhe Kalabri.

PERSONA TË ARRESTUAR
Alessandro AGOSTINO;
Giuseppe AGOSTINO;
Salvatore AGOSTINO;
MIK Rruzare;
Lucia ARMENI;
Antonio BEVILACQUA;
Roço BEVILACQUA;
Antonio Salvatore COMMISSO;
Fatjon CUCA;
Emiljano HOXHAJ;
Eriseld HOXHAJI;
Ledi HOXHAJI;
Roberto MELFI;
Pietro SESSA;
Gjon SPITERI;

Flash News

News24 Livestream