Home > Rrugëtim me Anilën Lajmet

“Rrugëtim me Anilën”/ Trafikimi i burrave dhe djemve në Shqipëri, vijnë dëshmitë në studion e emisionit

“Rrugëtim me Anilën”/ Trafikimi i burrave dhe djemve

Në puntatën e sotme të “Rrugëtim me Anilën”, si ndër të rrallat raste kur gjithnjë flitet për trafikimin e grave dhe vajzave, sot tema bazohet tek seksi i kundërt, tek trafikimi i burrave në Shqipëri.

Përballë moderatores Anila Çela do të jenë të ftuara, Ermira Shkurti specialiste e të drejtave të fëmijëve në UNICEF, Renata Cenko oficere e programit të emigracionit, Taulant Gegolli punonjës social.

Ndërsa në pjesën e dytë, do të flitet për ditën e nesërme që i takon gjeneratës së më të vegjëlve të Shqipërisë, fëmijëve. “1 Qershori” në Amfiteatrin e Tiranës, flet Arlin Zhguri koreografe.

Flash News

News24 Livestream