Home > Rrugëtim me Anilën Lajmet

'Rikthehet' Vaçe Zela, ja performanca e veçantë e katër të rinjve

Muaji shkurt na kujtoi dhe njëherë humbjen e madhe të Vaçe Zelës. Katër të rinj shumë të talentuar e kanë rikthyer këngëtaren e madhe shqiptare në një formë shumë të veçantë, nëpërmjet këngës së saj "Djaloshi dhe shiu".

News24 Livestream