Home > Rrugëtim me Anilën Lajmet

Humbi 42kg, Eduart Ndocaj: Investimi më i madh ishte te...

Ish-deputeti i Partisë Socialistë, Eduart Ndocaj ka pësuar një transformim mjaft të madh në fizik, pasi i është nënshtruar një ndërhyrjeje kirurgjikale.
“Kaubojsi” ka treguar sot për emisionin "Rrugëtim me Anilën" , se ndryshimi i tij vjen si pasojë e një ndërhyrjeje dhe një diete drastike e ndjekur më pas.

News24 Livestream