Home > Rrugëtim me Anilën Lajmet

29 vjeç, Ajlin nëna e 7 fëmijëve që synon të jetë deputete në Tropojë

29 vjecarja nga Tropoja, Ajlin Alfredaj ka sjellë në jetë 7 fëmijë. 4 shtatzanitë nuk e kanë penguar atë të rritet profesionalisht momentalisht. Ajo ka përfunduar 2 fakultet një për drejtësi dhe një për edukim fizik. Pavarësisht kësaj, Ajlini gjithmonë ka gjetur kohën për t’iu përshtatur familjes dhe karrierës.

Sot në një rrëfim ndryshe Ajlin realizoi një lidhje me Skype me moderatoren Anila Çela!

News24 Livestream