Home > Në Shënjestër

Në Shënjestër

Në Shënjestër

‘News 24’, ekranit të shqiptarëve, i është bashkuar emisioni më i ri në tregun mediatik ‘Në shënjestër’. Emisioni është në transmetim të drejtpërdrejtë çdo të mërkurë në orën 21.00. I ndërtuar në formatin e dokumentarit dhe bisedës në studio, emisioni përpiqet të sjellë dhe të rikthejë javë pas jave jo vetëm ngjarjet më të forta të asaj që njihet si kronika e zezë, por edhe të rikthejë nëpërmjet fakteve të reja dosje të cilat flenë në sirtarët e drejtësisë.

Flash News

News24 Livestream