Home > Lajmet

"Në vijën e parë" me Marsela Karapançon, starton sot sezoni i dytë i emisionit të njohur politik në News24

"Në vijën e parë" me Marsela Karapançon, starton

Pas nje armepushimi te shkurter, Frontline rikthehet serish ne vijen e pare! Autorja dhe moderatoja e ketij emisioni Marsela Karapanco ju pret cdo te marte dhe te enjte ne oren 19.30, ne ekranin e news24. Te tjera beteja politike ju presin ne vijen e pare, me parlamentin e ri, qeverine e re, presidentin e ri ne kete sesion parlamentar, me zhvillimet brenda partive politike dhe aktualitetin ne vend.

News24 Livestream