Home > KULTURE

“Trup e shpirt”/ Libri me poezi, Timo Flloko: Përgjigja është dashuria. Hudhri: Bisedat me Kadarenë

Timo Flloko ka ardhur para publikut me një libër me poezi, ku ndjeshmëria artistike merr tjetër kahje ndërsa vargjet e poemat, i kushtohen dashurisë.
Botuesi Bujar Hudhri vërejti veçantitë e Fllokos si poet dhe foli për një miqësi të hershme.

Për Timon, lidhja me letërsinë shënon dekada, çka reflektohet edhe në ndërgjegjen artistike dhe qytetare.

Flloko është aktor, poet e autor tekstesh këngësh. Në film, teatër dhe letërsi ai përcjell një botë artistike në tri gjuhë.

Flash News

News24 Livestream