Home > RAJONI

Shtyhet sërish afati i bllokimit të Kapshticës, ja vendimi i ri i Greqisë. Kalimi do lejohet vetëm për këta persona

Shtyhet sërish afati i bllokimit të Kapshticës, ja vendimi i ri i

Vijon të shtyhet afati i bllokimit të kufirit të Kapshticës. Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Korçë bën me dije se vendimi është lajmëruar nga autoritetet e Policisë Greke.

“Në vijim të masave të marra nga qeveria greke mbi përballimin e situatës së krijuar për shkak të pandemisë COVID-19, kanë njoftuar palën shqiptare për shtyrjen e afatit të bllokimit të Pikës së Kalimit Kufitar Kapshticë, deri në datën 08.03.2021”.

Deri në këtë datë, dalja nga Shqipëria dhe hyrja drejt Greqisë nëpërmjet kësaj pike kalimi, vijon të jetë e mbyllur.

Ndërsa dalja nga Greqia dhe hyrja drejt vendit tonë, do të jetë e lejuar nga ora 06:00 deri në orën 22:00, vetëm për këmbësorët dhe mjetet e tonazhit të rëndë (kamiona mallrash). Mjetet si autobusa, taksi, apo çdo mjet tjetër i transportit të pasagjerëve, nuk do të lejohet të kalojë.

News24 Livestream