Home > Koha për t'u zgjuar

Koha për t'u zgjuar

Koha për t'u zgjuar

Emisioni "Koha për t'u zgjuar" është një emision i përditshëm live nga ora 07.00-08.30. Titulli i emisionit ka një kuptim të dyfishtë. Në radhë të parë është një emision me të cilin fillojnë ditën shumë teleshikues, por edhe një emision që bashkëshoqëron gjithë këtë periudhë të tranzicionit në Shqipëri, pra është koha e një zgjimi demokratik. Zëri i qytetarëve, i cili është protagonisti i vërtetë i këtij emisioni është një pjesë integrale e demokracisë dhe ne përpiqemi që qytetarët të zgjohen.

Flash News

News24 Livestream