Home > Klinika24

Klinika24

Klinika24

"Klinika24" është një emision i përjavshëm shëndetësor në News24, i cili përfshin të gjitha aspektet e kujdesit shëndetësor: Cilat janë të rejat në trajtimin mjekësor, mjekësitë alternative, shëndeti dhe fitness - si dhe ushqimi dhe bukuria. Në intervistën tonë në studio diskutojmë deri të detaje tema të thella me specialistët, dhe ju ofrojmë mundësi për të shtruar pyetjet tuaja.

Flash News

News24 Livestream