Home > Jeta pa filtër

Jeta pa filtër

Jeta pa filtër

Programi "Jeta pa filtër" është një paraqitje reale e pa truk e fenomeneve psikologjike, sociale, stilit të jetës në të gjitha kontrastet e veta. Formati nuk realizohet brenda një studioje televizive, por në terren aty ku ngjarjet lindin e zhvillohen. Kamera jonë vendos në fokus historinë e protagonistëve dhe merr analizën e profesionistëve më të mirë.

Flash News

News24 Livestream