Home > Frontline

Frontline

Frontline

“Frontline”, përballja e re e aktualitetit politik vjen në ekranin e News24 nga e hëna në të enjte në orën 19.30. Marsela Karapanço, autorja dhe moderatorja e këtij formati të ri, pret në vijën e parë të “betejës politike” protagonistët e politikës në një format tërësisht të ri, ku analiza e lajmit, debatit, argumentit dhe ekskluzivitetit do të jetë në fokus të minutave të “Frontline” në primetime.

News24 Livestream