Home > Fit Station

Fit Station

Fit Station

Fit Station është emisioni më i ri në ekranin e News24, i cili do t’ju motivojë dhe t’ju tregojë se si të jetoni shëndetshëm! Intervista ekskluzive, personazhe të veçantë që në fund të ditës do t’ju bëjnë të mendohen gjatë!

"Fit Station", çdo të shtunë në ekranin e News24, ora 21:00

Flash News

News24 Livestream