Home > Dola te Ola

Dola te Ola

Dola te Ola

“Dola te Ola”, emisioni i së dielës mbrëma në News24. Aty ku çdo personazh “zhvishet” nga petku i profesionit dhe emocionohet përmes kujtimeve të një fotografie..!

“Dola te Ola” sjell gjithashtu muzikën më të mirë shqiptare me vëllezërit korçarë. Ndiqeni të dielave për një mbrëmje të bukur e plot emocione.

Flash News

News24 Livestream